Securitate și Sănătate în Muncă

INSTRUIREA LUCRATORILOR SI ANGAJATILOR DIN CADRUL COMPANIEI

Specialistii nostri vor instrui angajatii in toate aspectele legate de munca, se vor asigura ca fiecare angajat sa primeasca o instruire suficienta si adecvata, atat sub forma de informatii si instructiuni de lucru, cat si prin exercitii si demonstratii practice.

COMPLETAREA FISELOR SSM

Rezultatul lucrarilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca va fi consemnat de catre specialistii nostri in fisele de instruire individuala, cu indicarea materialului predat, a duratei de instruire si datei de instruire. De asemenea, se vor asigura ca fisele sunt semnate de catre lucratorul instruit si de catre persoanele care au efectuat si au verificat instruirea.

MONITORIZAREA ACTIVITATII

Monitorizam activitatea fiecarui colaborator, oferim consultanta, urmarim schimbarile din activitatea clientilor si propunem solutiile optime in domeniul SSM.

CONSULTANTA LEGISLATIVA

Zilnic urmarim modificarile legislative din domeniul securitatii si sanatatii in munca si actualizam la timp atat documentatia, cat si procedurile legale in domeniu.

DEPLASAREA LUNARA/TRIMESTRIALA LA SEDIUL CLIENTILOR

Periodic, unul dintre inspectorii nostri se va deplasa la societate pentru a se asigura ca salariatii respecta normele SSM, in cadrul societatii nu au avut loc modificari ce pun in pericol securitatea si sanatatea lucratorilor sau incalca prevederile legale in domeniu.

ASISTENTA IN CADRUL CONTROALELOR

Acorda asistenta si insotim clientii in cazul controalelor, avem in vedere ca documentatia solicitata de inspectorii de munca sa fie completa, semnata si stampilata, iar salariatii sa fie instruiti. De asemenea, va consiliem la implementarea masurilor impuse.

Bunele practici SSM sunt utile indiferent de mărimea întreprinderii, iar gestionarea SSM nu trebuie să fie neapărat un proces complex. Câteva simple îmbunătățiri pot adesea contribui în mod semnificativ la o mai bună sănătate și securitate în muncă, iar în majoritatea sectoarelor nu este necesară o expertiză deosebită pentru a putea identifica potențialele riscuri și decide modul lor de gestionare. De cele mai multe ori, măsuri simple precum examinarea vizuală a locului de muncă, reamintirea incidentelor anterioare și consultarea cu angajații vă pot oferi indicii utile privind eventuale pericole, amenințări la adresa sănătății și aspecte care pot fi îmbunătățite.

Pentru oferte sau mai multe informații
nu ezitați să ne contactați!

Pentru oferte sau mai multe informații nu ezitați să ne contactați!

    Alegeți serviciile dorite*:


    Call Now Button